Sleuteloverhandiging van twee nieuwe voertuigen door de Heren Koen Van Hout Director Sales & Marketing Mercedez-Benz & Carl Seys Concessiehouder Mercedes Jacobs aan Koen Van Oorschot gedelegeerd bestuurder Antwerp-Tax N.V.

Antwerp-Tax rijdt 50 jaar met Mercedes-Benz
Dit najaar wordt het feit gevierd dat Antwerp-Tax juist 50 jaar met de comfortabele Mercedes-Benz wagens rijdt. Het was inderdaad in 1960 dat de maatschappij besloot over te schakelen naar het Duitse merk. De voornaamste reden was, en is nog steeds, de combinatie van kwaliteit en veiligheid.

Over de jaren heen nam Antwerp-Tax niet minder dan 650 wagens met de gekende drietandige ster in gebruik.
De onderneming heeft niet minder dan 80 wagens rijden. Dat zijn allemaal ruime limousines van de gekende E-klasse, behoudens een 8-tal Vito’s die ingezet worden voor het vervoer van iets grotere gezelschappen. Geleidelijk, en bij elke vervanging van een wagen, komen de voertuigen van de nieuwe E-klasse, met hun sierlijk profiel, het wagenpark vervoegen.

Taxivoertuigen worden bij Antwerp-Tax dan ook op 4 jaar afgeschreven en na die 4 jaar trouwe dienst vervangen. Voor elke wagen wordt met Mercedes-Benz België trouwens ook een servicecontract afgesloten, zodat optimale bedrijfszekerheid en veiligheid ten allen tijde verzekerd blijven.

Ook qua milieuzorg staan deze wagens aan de top van het gebeuren. Al de nieuwe wagens beantwoorden stuk voor stuk aan de Euro 5-milieustandaard, wat garant staat voor een beperkt brandstofverbruik en een lage CO2-emissie. Antwerp-Tax en Mercedes-Benz bevestigden t.g.v. van deze heuglijke verjaardag het wederzijds vertrouwen. Uw veiligheid is verzekerd!

Nieuwste

berichten

Prepaid herlaadkaart

Prepaid herlaadkaart

Nieuw bij Antwerp-Tax: Online opwaarderen en bestellen van uw prepaid herlaadkaart! Ontdek de nieuwe online service van Antwerp-Tax voor uw Prepaid Herlaadkaart! Nu kunt u niet alleen genieten van 10% meer taxiwaarde, maar ook het gemak ervaren van het online...

WhatsApp Taxi

WhatsApp Taxi

Bestel nu ook via WhatsApp uw taxi bij Antwerp-Tax Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp uw taxi te bestellen.Scan de QR code en verzend het woord "TAXI".Na het beantwoorden van een paar simpele vragen sturen wij snel een wagen naar het door u opgegeven adres....