Betalen via de Smartphone voor App bestellingen is vanaf heden mogelijk

Antwerp-Tax zet volop in op digitale betaalmiddelen

Begin oktober voert Antwerp-Tax het systeem van de “In App”-betalingen in. Klanten die via de AT-App hun taxirit bestelden krijgen dan op het einde van de rit het taximeterbedrag online doorgestuurd naar hun mobiele telefoon, waarna ze nog enkel dienen te bevestigen. De kredietkaart-of klantenkaart-rekening van de klant wordt dan automatisch verminderd met het vermelde bedrag.

Vanaf datzelfde moment zijn alle AT-voertuigen ook uitgerust met de nieuwe “Pin Pad” van Ingenico. In alle wagens kan dan, naast met de klassieke kredietkaarten, ook betaald worden met de Maestro-kaart. Dit zorgt voor immense voordelen voor zowel klanten als chauffeurs. Klanten hoeven b.v. ’s nachts niet meer naar een gevulde bankautomaat te rijden teneinde geld af te halen voor de betaling van een taxirit. Discussies over wisselgeld zijn de wereld uit. En de chauffeurs rijden met nog minder cash aanwezig in de wagen. Buiten het gebruiksgemak verhoogt dus ook de veiligheid van de chauffeurs in belangrijke mate.

Uiteraard blijven andere, reeds beschikbare betaalmiddelen die een alternatief zijn voor de betaling in cash, volop beschikbaar: Antwerp-Tax stelt valutakaarten voor verschillende waardes ter beschikking, er is het systeem van de taxicheques voor bepaalde bevolkingsgroepen, dit in samenwerking met de Stad Antwerpen, terwijl ook heel wat klanten op rekening rijden en maandelijks een factuur voor hun ritten ontvangen.

Deze investeringen in betaaltechnologie kaderen in de constante zorg van Antwerp-Tax om, als grootste taxibedrijf van Antwerpen, zowel klanten als rijdende en niet-rijdende medewerkers de grootste mate van service en veiligheid te garanderen.

Download de App via google Play:

Google Play Store badge

Download de App in de app store:

App Store badge

Nieuwste

berichten

Prepaid herlaadkaart

Prepaid herlaadkaart

Nieuw bij Antwerp-Tax: Online opwaarderen en bestellen van uw prepaid herlaadkaart! Ontdek de nieuwe online service van Antwerp-Tax voor uw Prepaid Herlaadkaart! Nu kunt u niet alleen genieten van 10% meer taxiwaarde, maar ook het gemak ervaren van het online...

WhatsApp Taxi

WhatsApp Taxi

Bestel nu ook via WhatsApp uw taxi bij Antwerp-Tax Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp uw taxi te bestellen.Scan de QR code en verzend het woord "TAXI".Na het beantwoorden van een paar simpele vragen sturen wij snel een wagen naar het door u opgegeven adres....