Nieuw bij Antwerp-Tax: Online opwaarderen en bestellen van uw prepaid herlaadkaart!

Ontdek de nieuwe online service van Antwerp-Tax voor uw Prepaid Herlaadkaart! Nu kunt u niet alleen genieten van 10% meer taxiwaarde, maar ook het gemak ervaren van het online bestellen en opwaarderen van uw kaart. Bij een opwaardering van €50,- ontvangt u bijvoorbeeld €55,- aan taxitegoed op uw kaart.

Klik hier om een bestelling te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • Kies uw Saldo: Selecteer eenvoudig het gewenste bedrag, van €50 tot €200, of een bedrag naar keuze.
  • Betaal Veilig: Met uw favoriete betaalmethode, zoals creditcard, Bancontact, of Apple Pay.
  • Ontvang uw Kaart of Saldo: Nieuwe kaart wordt binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd. Saldo opwaardering binnen 2 werkdagen geregeld.
  • Betaal in de Taxi: Gebruik uw kaart voor een snelle en eenvoudige betaling van uw ritten.

De voordelen

De Prepaid Herlaadkaart, al bekend en gewaardeerd, biedt nu extra gemak met online bestellen en opwaarderen. Uw kaart is persoonlijk, herbruikbaar en alleen geldig bij Antwerp-Tax. Na elke rit krijgt u een overzicht van de restwaarde. De kaart is 10 jaar geldig en kan naar wens worden verlengd of vernieuwd.

Nieuwste

berichten

WhatsApp Taxi

WhatsApp Taxi

Bestel nu ook via WhatsApp uw taxi bij Antwerp-Tax Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp uw taxi te bestellen.Scan de QR code en verzend het woord "TAXI".Na het beantwoorden van een paar simpele vragen sturen wij snel een wagen naar het door u opgegeven adres....

De Antwerp-Tax App uitgelegd

De Antwerp-Tax App uitgelegd

De Antwerp-Tax App uitgelegd van A tot Z Volledige film (12:26 minuten): https://www.youtube.com/watch?v=4I_xJZnV5Is Hoofdstukken: https://www.youtube.com/watch?v=QeGmU-lhzVs https://www.youtube.com/watch?v=Si9G9mdMxDU https://www.youtube.com/watch?v=zMEUg-Pexl4...