Antwerp-Tax organiseert Eurocab 2015

140 EUROPESE TAXIPROFESSIONALS BESPREKEN DE TOEKOMST VAN DE SECTOR

CONGRES EUROCAB VOOR DE 2de MAAL TEGAST IN ANTWERPEN

Antwerpen, 6 oktober 2015. Zo’n 140 Europese uitbaters en managers van taxicentrales congresseren van 14 t/m 16 oktober eerstkomend in het Ramada Plaza Hotel te Antwerpen. Zij bespreken er de technologische en andere evoluties in het kader van de toekomstverwachtingen van de taxisector tijdens EUROCAB 2015. Het is reeds de tweede maal dat het tweejaarlijkse Eurocab congres in Antwerpen tegast is. Koen Van Oorschot, gedelegeerd bestuurder van Antwerp-Tax is de gastheer én Eurocab-president voor deze editie.

De Europese uitbaters van taxicentrales zien zich zowat dagelijks geconfronteerd met uitdagingen allerhande, waarvan initiatieven voor georganiseerd personenvervoer die voorbijgaan aan de geldende regels inzake vergunningen, verzekering en veiligheid en dus de rendabiliteit van gestructureerde taxibedrijven bedreigen zeker niet de minste aandacht opeisen. Anderzijds is die taxisector ook constant doende technologische innovaties inzake reservaties van ritten, communicatie met chauffeurs en klanten, betaalmiddelen en boekhouding te impliceren in de dagelijkse operaties en de service naar de klanten verder te optimaliseren.

Contacten met binnen- en buitenlandse collegae zijn in dit verband van groot belang. Vandaar ook initiatieven zoals het tweejaarlijkse congres EUROCAB dat gelegenheid biedt tot formele en informele uitwisseling van informatie en ideeën. De deelnemers zijn ook gebruikers van Taxi.eu, de leidinggevende en sterkste App voor taxireservaties in Europa, die 62.000 taxivoertuigen in de grootste Europese steden, waarvan 800 in België verenigt. Naar de editie van 2015 van dit overlegplatform komen deelnemers uit België, Nederland, G.H. Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en Denemarken.

Wat betreft de inschakeling van Apps voor het bestellen van een taxi en de snelle ontplooiing van dit reservatiesysteem in de taxiwereld wordt zeker uitgekeken naar de toespraak van Matthew Daus uit de V.S., voormalig “regulator” bij de New York City’s Taxi and Limousine Commission en huidig president van de International Association of Transportation Regulators (IATR). Hij spreekt op donderdagnamiddag 15 oktober.

Uiteraard wordt de deelnemers ook de gelegenheid geboden Antwerpen te ontdekken. Een welkom “Get Together” de eerste avond gaat door in het historische centrum van de stad. De tweede avond worden de congressisten ontvangen door schepen Koen Kennis op het jarige stadhuis. Het aansluitende officiële diner vindt plaats in zaal Horta. Het partnerprogramma legt één dag de klemtoon op mode terwijl de dag nadien het Red Star Line Museum wordt bezocht. Het congres wordt besloten met een bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck.

http://eurocab.info/

Nieuwste

berichten

Prepaid herlaadkaart

Prepaid herlaadkaart

Nieuw bij Antwerp-Tax: Online opwaarderen en bestellen van uw prepaid herlaadkaart! Ontdek de nieuwe online service van Antwerp-Tax voor uw Prepaid Herlaadkaart! Nu kunt u niet alleen genieten van 10% meer taxiwaarde, maar ook het gemak ervaren van het online...

WhatsApp Taxi

WhatsApp Taxi

Bestel nu ook via WhatsApp uw taxi bij Antwerp-Tax Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp uw taxi te bestellen.Scan de QR code en verzend het woord "TAXI".Na het beantwoorden van een paar simpele vragen sturen wij snel een wagen naar het door u opgegeven adres....