Geachte Klant,

U bent een regelmatige en trouwe klant van Star Tax. Wij hechten er dan ook aan U als eerste op de hoogte te stellen van een belangrijke evolutie in de zaakvoering van uw taxipartner.

Recent hebben de directies van Star Tax en Antwerp-Tax inderdaad besloten om de krachten te verenigen en verder te werken onder het Antwerp-Tax kwaliteitsmerk.

Voor U, als klant, verandert er weinig, en enkel ten goede. Door de integratie van Star Tax in Antwerp-Tax verhoogt de spreiding van de wagens en de efficiëntie van de dienstverlening. Alle chauffeurs blijven in dienst terwijl het volledige wagenpark wordt ge-update naar onze vloot van de veilige en comfortabele Mercedes E-klasse van de nieuwste generatie. Die vloot zal, na de volledige aanpassing, niet minder dan 114 kwaliteitswagens tellen.

Het gekende telefoonnummer 03 257 57 57 blijft actief maar wordt doorgeschakeld naar de Antwerp-Tax centrale. Uiteraard staat ook ons gekende nummer 03 238 38 38 tot uw beschikking.

Vanaf nu kunt U ook genieten van onze bijkomende services: valutakaarten, mini-busjes voor iets ruimere groepen, limousinevervoer…. En last but not least kunt U ook uw ritten bestellen via smartphone of PC met de Antwerp-Tax app, die gratis te downloaden is via www.antwerp-tax.be. Die app laat U toe uw taxi te volgen op weg naar U en geeft U info over resterende wachttijd en richtprijs.

Antwerp-Tax werkt enkel met ervaren en gescreende chauffeurs mét vergunning, en dit aan te tarieven zoals die bepaald en opgelegd worden door de Stad Antwerpen, bevoegd voor het taxibeleid op zijn grondgebied. Ik wijs er tenslotte nog op dat Antwerp-Tax zijn sociale verantwoordelijkheid hoog inschat en één van de sterke promotoren is van taxicheques voor oudere en/of minder mobiele mederburgers.

Zo U nog vragen heeft aangaande deze aanpassingen bij uw partner inzake personentransport zijn wij altijd tot uw beschikking.

Nieuwste

berichten

Prepaid herlaadkaart

Prepaid herlaadkaart

Nieuw bij Antwerp-Tax: Online opwaarderen en bestellen van uw prepaid herlaadkaart! Ontdek de nieuwe online service van Antwerp-Tax voor uw Prepaid Herlaadkaart! Nu kunt u niet alleen genieten van 10% meer taxiwaarde, maar ook het gemak ervaren van het online...

WhatsApp Taxi

WhatsApp Taxi

Bestel nu ook via WhatsApp uw taxi bij Antwerp-Tax Vanaf nu is het ook mogelijk om via WhatsApp uw taxi te bestellen.Scan de QR code en verzend het woord "TAXI".Na het beantwoorden van een paar simpele vragen sturen wij snel een wagen naar het door u opgegeven adres....