Antwerp-tax (Antwerpse Taxi Maatschappij)

03 238 38 38 Menu

Star Tax wordt Antwerp-Tax

Geachte Klant,

U bent een regelmatige en trouwe klant van Star Tax. Wij hechten er dan ook aan U als eerste op de hoogte te stellen van een belangrijke evolutie in de zaakvoering van uw taxipartner.

Recent hebben de directies van Star Tax en Antwerp-Tax inderdaad besloten om de krachten te verenigen en verder te werken onder het Antwerp-Tax kwaliteitsmerk.

Voor U, als klant, verandert er weinig, en enkel ten goede. Door de integratie van Star Tax in Antwerp-Tax verhoogt de spreiding van de wagens en de efficiëntie van de dienstverlening. Alle chauffeurs blijven in dienst terwijl het volledige wagenpark wordt ge-update naar onze vloot van de veilige en comfortabele Mercedes E-klasse van de nieuwste generatie. Die vloot zal, na de volledige aanpassing, niet minder dan 114 kwaliteitswagens tellen.

Het gekende telefoonnummer 03 257 57 57 blijft actief maar wordt doorgeschakeld naar de Antwerp-Tax centrale. Uiteraard staat ook ons gekende nummer 03 238 38 38 tot uw beschikking.

Vanaf nu kunt U ook genieten van onze bijkomende services: valutakaarten, mini-busjes voor iets ruimere groepen, limousinevervoer.... En last but not least kunt U ook uw ritten bestellen via smartphone of PC met de Antwerp-Tax app, die gratis te downloaden is via www.antwerp-tax.be. Die app laat U toe uw taxi te volgen op weg naar U en geeft U info over resterende wachttijd en richtprijs.

Antwerp-Tax werkt enkel met ervaren en gescreende chauffeurs mét vergunning, en dit aan te tarieven zoals die bepaald en opgelegd worden door de Stad Antwerpen, bevoegd voor het taxibeleid op zijn grondgebied. Ik wijs er tenslotte nog op dat Antwerp-Tax zijn sociale verantwoordelijkheid hoog inschat en één van de sterke promotoren is van taxicheques voor oudere en/of minder mobiele mederburgers.

Zo U nog vragen heeft aangaande deze aanpassingen bij uw partner inzake personentransport zijn wij altijd tot uw beschikking.

Met vriendelijke groeten

Koen Van Oorschot
Gedelegeerd Bestuurder